• Parni čistilnik Nano

  Št. ID: 110012911| SKU: 110012911

  4,52/5 (29)

  Spoznajte napredno tehnologijo nano pare ter globinsko očistite in dezinficirajte vsako površino v svojem domu z Rovus parnim čistilnikom Nano. Ta ustvari neprekinjeno, paro nano delci ter kakovostnimi negativnimi ioni, ki so do 10x bolj učinkoviti pri prodoru v površino. Učinkovito izloči 99,9% virusov in bakterij ter z močjo pare vaš dom očisti na 100% varen, zdrav in okolju prijazen način.

  Pokličite nas na: 080 27 74
  119,99 €
  113,99 € Club 5*
  KUPITE SEDAJ

Rovus  nano tehnologija

Izkusite učinkovitost globinskega čiščenja

Inovativna nano tehnologija Rovus je naslednji korak v evoluciji čiščenja.

Zagotavlja učinkovito globinsko čiščenje in vrhunsko čistočo.

Napredna tehnologija, ki izkorišča moč narave

 

Nano tehnologija Rovus ustvarja konsistentno, močno paro pod visokim pritiskom. Visoka temperatura in visok pritisk omogočata hitro gibanje molekul vode in več trkov, kar proizvaja izločanje suhe pare v velikosti nano delcev in kakovostnih negativnih ionov.

 
 

Negativne ione najdemo v naravi z oblico zelenja ali ob tekoči vodi in blagodejno vplivajo na naše počutje. Nase lahko vežejo tudi proteine virusov in jih tako na povsem naraven način eliminirajo, brez kemikalij in agresivnih čistilnih sredstev.

 
 

Nano tehnologija Rovus poskrbi za nastajanje kakovostnih negativnih ionov, ki hitro in učinkovito nevtralizirajo in odstranijo mikroorganizme in alergene iz vašega doma na 100% varen, zdrav in okolju prijazen način.

 
 

Nano para – nov koncept učinkovitega čiščenja

 

Para v velikosti nano delcev z lahkoto prodre v najglobje plasti materiala, kjer natančno in učinkovito uniči mikroorganizme, ki jih običajna para ne doseže.

 
 
NANO PARA
OBIČAJNA PARA

Tako varna, da jo lahko uporabite na vseh površinah

 

Napredna nano tehnologija generira super suho paro, ki ne navlaži ali poškoduje površin – bodisi je to vaš parket ali ploščice. Izpari hitro, zato je primerna za čiščenje najbolj občutljivih površin.

 
 

Zaščitite in očistite svoj dom

 

Kljub temu, da je nano para nežna do vaših površin, učinkovito odstrani 99,9% bakterij, vključno z nevarnimi bakterijami, kot so na primer E.coli, salmonela in kandida. Prav tako odstrani tudi viruse. Brez njih bo vaš dom še čistejši in bolj varen.

 
 

Pripravljena na uporabo v samo nekaj sekundah

 

Konstanten tok nano pare boste zahvaljujoč nano tehnologiji Rovus dobili v samo nekaj sekundah. To bo zagotovo skrajšalo čas čiščenja in celoten proces olajšalo, čiščenje pa bo bolj učinkovito.

 
 

Nadgradite svoje življenje z nano tehnologijo Rovus

 
 • Tehnologija

  Nano tehnologija Rovus poskrbi za nastajanje nano delcev in kakovostnih negativnih ionov

 • Učinkovitost

  Para z lahkoto prodre v najgloblje plasti materiala, kjer učinkovito uniči mikroorganizme

 • Varnost

  Učinkovito in varno čiščenje tudi najbolj občutljivih površin

 • Higiena

  Učinkovito odstrani 99,9% bakterij in virusev

 • Hitrost

  Pripravljena na uporabo v samo nekaj sekundah

 • 30-dnevna garancija na zadovoljstvo

  Če z parnim čistilnikom Nano ne boste zadovoljni, ga lahko v roku 30 dni vrnete, mi pa vam bomo v celoti vrnili kupnino.

 • Izberite način plačila, ki vam najbolj odgovarja

  Plačajte s kreditno kartico, na obroke ali po povzetju.

 • Telefonska pomoč

  Če potrebujete pomoč pri nakupu ali imate vprašanje v zvezi z izdelkom nas pokličite na 080 27 74.

 • Naročite doma in prevzemite v poslovalnici

  Naročite izdelek v udobju svojega doma in ga nato brez stroškov dostave prevzemite v vam najbližji poslovalnici.

  Poiščite najbližjo trgovino >>
 • 100% varen nakup

  Skrbimo za varovanje vaših podatkov in spoštujemo vašo zasebnost.

Naše zadovoljne stranke rade delijo svoje izkušnje

 •          

  Super zadovoljna

  Tako sem vesela, da sem v poplavi različnih naprav uspela najti Parni čistilnik Nano Rovus. Čiščenje naših tal je pravi izziv, saj so ta zelo občutljiva, iz trdega lesa, poleg tega pa imamo otroka in velikega psa. Lahko si mislite, kakšna nesnaga bi bila brez nanota. Do sedaj sem uporabljala navadnega in je izgledalo super, a šele ko sem naknadno sčistila s parnim čistilnikom, sem videla krpo polno umazanije. Takrat se zaveš koliko umazanije je v resnici na tleh. Všeč mi je tudi, ker tale Nano čistilnik odstrani razne zalepljene madeže, ki sem jih morala prej posebej drgnit na kolenih.

  Alenka
 •          

  Neverjeten

  S tem čistilnikom tal je čiščenje res prava zabava. Menim, da se ravno s kombinacijo vroče in suhe pare najbolje znebi mikrobov in umazanije. Ko na vsake toliko časa perem krpo vidim kako zelo umazana je in to potrjuje, da je bila umazanija učinkovito očiščena iz mojih tal. Tako čista tla so mi pomembna zato, ker imamo plazečega dojenčka. Ravno zato tudi ne maram uporabljat kemikalij in čistil, s čimer po eni strani tudi nekaj prihranim.

  Anita
 •          

  Najboljši čistilec

  Najboljši parni čistilec kadarkoli. Nikoli več ne bom čistila z navadnim čistilnikom tal, ker tole mi je dobesedno spremenilo življenje. Všeč mi je ker dobro očisti, ker dolgo zdrži, ker je lahek za upravljanje in funkcionalen , ker z lahkoto zamenjaš čistilne blazine. Edin minus zame je velika hiša, ker moram parkrat zamenjat vodo vmes, ampak je vreden vsega tega. Kupite ga, saj ne boste razočarani in prihranili boste čas.

  Branka
 •          

  Totalno navdušena

  V letih življenja na svojem sem preizkusila kar nekaj za določeno obdobje revolucionarnih naprav za čiščenje. Vsaka je imela svoje prednosti in slabosti, ampak Parni čistilnik Nano Rovus me je totalno navdušil in pustil odprtih ust. Res dobri aparati čiščenja včasih morda niso toliko opevani, ker še niso odkriti. Moja dva haskija, ki živita z mano puščata veliko dlak, tako da je vedno kaj za čistit. Ampak res še enkrat, tole je pravo odkritje, saj samo potegneš, brez truda in napora. Čez lise in packe, vse z enim samim potegom. Prepričana sem, da je to trenutno eden najboljših čistilcev na tržišču, jaz sem res zelo zadovoljna.

  Vera

Ste pripravljeni, da izkusite vse prednosti napredne nano tehnologije z Rovus izdelki?

 

Parni čistilnik Nano

Kupite sedaj